O familie din Filiași are nevoie de ajutor pentru repatrierea fiului lor, mort în Portugalia. Primăria din localitate îi va oferi o parte din suma totală de 4000 de euro. Vezi aici contul în care și tu poți dona

Tânărul Cristi Bildea avea 35 de ani. A fost răpus de o boală nemiloasă în Portugalia, acolo unde please la muncă pentru un trai mai bun. Familia rămasă acasă în Filiași vrea să aducă acasă trupul neînsuflețit al tânărului pentru a se ocupa de înmormântare, însă nu are bani suficienți. 

 

Costul repatrierii este de 4000 de euro, din care familia a reușit până acum să strâgă jumătate, cu ajutorul prietenilor, apropiaților și a celor care au vrut să ajute. Mai au nevoie de încă 2000 de euro pentru a întregi suma necesară repatrierii.

 

“ Aproape de un an de zile a stat in Spitalul Senhora de Oliveira din Guimaraes, Portugalia. In iulie, dupa o sedinta de chimioterapie pentru cancerul care a recidivat, Cristi s-a simtit rau, a fost dus la terapie intensiva insa nu a mai putut lupta cu aceasta boala parsiva si nemiloasa.. Trupul neinsufletit se afla in prezent la spitalul in care era internat, costurile repatrierii fiind de 4000 de euro.. Orice donatie este binevenita si va multumesc din suflet pentru ajutor.”, a declarat Marius Bobina, fratele tânărului.

 

Primăria Orașului Filiași face și ea un pas pentru a ajuta familia să aducă trupul neînsuflețit al tânărului, acasă. 

 

"Am văzut pe internet despre această nenorocire. NU cunosc familia tânărului, dar o să vedem ce putem face să-l ajutăm, nu o să-l lăsăm acolo, asta e cert. Am trimit pe cineva din Primărie la această famile să vedem care este situția. Membrii familiiei trebuie să facă o cerere prin care să își asume că aduc trupul tînărului acasă, ca noi să putem băga în Consiliu, proiect de hotărâre.", a declarat Gheorghe Ilie Costelus, primarul orasului Filiasi.

 


De asemenea, prietenii tănărului și fratele acestuia s-au organizat și au demarat pe facebook o acțiune de strangere de fonduri numită Ajutor pentru repatrierea din Portugalia a lui Cristi. Aici gasiti si contul in care puteti face donatii.

 

 

 

 

 

Adauga comentariu