O nouă lovitură pentru PSD Dolj: Costeluș Gheorghe Ilie a pierdut procesul cu ANI și va pierde și mandatul de primar al Filiașului

Primarul orașului Filiași, reales cu 90% în 27 septembrie, a pierdut procesul cu Agenția Națională de Integritate, care îl găsise incompatibil pentru că a deținut simultan funcțiile de viceprimar și membru în Consiliul de Administrație al Liceului Tehnologic „Dimitrie Filișanu”, în perioada 16 iulie 2012 – 27 septembrie 2013. Înalta Curte de Casație și Justiție a respins, astăzi, cererea lui Costeluș Ilie de repunere pe rol.  

”Respinge cererea intimatului-reclamant de repunere a cauzei pe rol. Respinge excepţia nulităţii recursului. Admite recursul declarat de Agenţia Naţională de Integritate împotriva sentintei nr.216/2017 din 04 aprilie 2017 pronuntate de Curtea de Apel Craiova – Sectia contencios administrativ si fiscal. Casează sentinţa atacată şi, rejudecând: Respinge acţiunea reclamantului Gheorghe Ilie, ca neîntemeiată. Definitivă. Soluţia va fi pusă la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei. Pronunţată astăzi, 21 octombrie 2020. pentru soluţionarea excepţiei de neconstituţionalitate s-a format dosarul nr.667/54/2016/a1″, a arătat ÎCCJ.

Reamintim că și Flori Ovidiu a pierdut, înainte de alegerile din 27 septembrie, un proces similar cu ANiI și nu a mai putut candida pentru un nou mandat de primar.

 

Adauga comentariu