O plantație a faptelor bune. “Pomișorul Mulțumirii”, inițiativa prin care bunătatea se poate sădi

“Pomișorul Mulțumirii” este un proiect în care Asociatia Plus Omenia a plecat de la ideea că pentru a fi mai bun în viață, trebuie să mulțumești atunci când primești ceva. Mai exact, cel care a înființat asociația a venit cu ideea ca fiecare persoană care dorește să mulțumească cuiva drag, o poate face donând 10 lei pentru plantarea unui copac. Pomișorul plantat va purta numele persoanei dragi ție.

 

“Plecand de la ideea ca acei oameni pe care incerc sa ii ajut.. m-au intrebat de fiecare data.. “noi ce sa-ti dam in schimb” ? Cred ca bunatatea se poate sadi intr-un fel sau altul..Acel pomisor poate deveni dovada vie.. ca bunatatea exista..Si din bunatate, poate iesi ceva roditor”, a precizat Cristian Marian Dumitrașcu, cel care a înființat Asociația Plus Omenia.

 

Deocamdată nu se știe un  număr concret al celor care doresc să ia parte la această inițiativă, însă mulți oameni s-au declarat interesați în mediul online. Proiectul este în fază incipientă, însă Cristian își dorește să “reîmpădurească” zona, cu ajutorul oamenilor. 

Acesta deține un teren la câțiva kilometri de Filiași, însă după cum ne-a spus, și-ar dori să obțină acordul Primăriei, pentru a planta în extravilanul lor.

Adauga comentariu