O șoferiță a făcut accident cu rinocerul din Brazdă

Rinocerul amplasat în sensul giratoriu de la intersecția străzilor ”Brazda lui Novac” cu ”Doljului a fost azvârlit în urma unui eveniment rutier petrecut în această dimineață, în jurul orei 5:00. O craioveancă de 37 de ani, care conducea un BMW, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul volanului, a urcat pe sensul giratoriu și a intrat în coliziune cu sculptura. Rinocerul de câteva sute de kg de marmură a fost răsturnat în urma impactului, dar nimeni nu a fost rănit. Animalul de piatră a rămas, totuși, cu ceva ”sechele”, o urmă de cauciuc pe partea dorsală.

Pentru că în urma testării pentru alcool a reieșit că femeia consumase băutură, polițiștii i-au aplicat două amenzi și i-au luat permisul pentru 3 luni. 

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentraţie de 0,08 mg/l alcool pur în aerul expirat.  Având în vedere cele constatate, poliţiştii au aplicat 2 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 2175 de lei, iar ca măsură complementară, femeii i-a fost reţinut permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile”, a precizat Mihaela Sadoveanu, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

De remarcat faptul că angajații RAADPFL Craiova au refăcut foarte repede giratoriul distrus, iar rinocerul a revenit la locul său! Singurul semn că aici a avut loc un accident este urma de pe fundul rinocerului. Sculptura a fost realizată în cadrul uneia dintre edițiile Simpozionul de sculptură „Drumuri Brâncuşiene”, care are loc anual la Craiova. Piesa a fost realizată dintr-un imens bloc de marmură.

Foto accident: INFO TRAFIC CRAIOVA ȘI DOLJ/Facebook

Adauga comentariu