Olguța își trădează întotdeauna prietenii, când interesul o cere. Vasilcoiu pleacă din CL Craiova pentru că nu l-a făcut vice, cum i-a promis

Cu trădarea din PNL Craiova, ne-am convins. Cum rămâne, însă, cu trădarea din PSD Craiova? Olguța Vasilescu a făcut stânga împrejur și le-a pus viceprimărițe pe Rela Filip, fostă șefă a RAADPFL Craiova, apropiată de încredere, și Daniela Barbu, fosta sa consilieră în Ministerul Muncii și șefă a ANOFM. Cristian Vasilcoiu, și el consilierul fostului ministru al Muncii, din trupa pe care și-a ”adus-o” la Craiova ca să demonstreze că e pusă pe treabă și nu dă fuga înapoi în Parlament, a anunțat în toiul nopții trecute că demisionează.

”Îmi înaintez demisia din funcția de consilier municipal al Craiovei! Nu trec la PNL, nu trădez! Plec și gata! Îmi cer scuze alegătorilor, dar nu îi pot ajuta doar din funcția asta! Îi cer scuze și Liei-Olguța Vasilescu, îi mulțumesc pentru toate șansele acordate, sincer!”, a scris Vasilcoiu pe Facebook.

Cu o oră înainte scrisese că el nu trădează ”nici mort”. Dar cheia trădării nu e la el, ci la Olguța Vasilescu, care l-a pus pe altarul sacrificiului, cum altfel mai dăunezi o făcea, deportându-l tacit pe Radu Preda, fostul ei om de încredere. 

Vasilcoiu pleacă din simplu motiv că Olguța i-a promis că-l face viceprimar. Măcar el nu s-a culcat viceprimar și s-a trezit minoritar. Ca alții. Pentru Olguța Vasilescu nu contează nici omul, nici calitatea lui. Singurul și unicul ei prieten e interesul.  

Adauga comentariu