Olguța și Manda vot în echipă, ca o familie tradițională. Ce temeri are Manda în legătură viitorul lui și al fiului său

Vot în echipă, ca o familie tradițională. Așa s-au prezentat astăzi la vot Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda. Pentru că au votat la două secții diferite, cei doi au mers împreună la amândouă și au făcut declarații după ce și-au pus buletinul în urnă.

Primul care a votat a fost președintele PSD, Claudiu Manda. Susținut de întreaga echipă de la partid, acesta a declarat la ieșire că a votat cu speranța că o să știe cu certitudine ce rol o să aibă la nunta fiului său.
„Am votat cu speranța că nu va trebui să îmi pun problema la nuntă dacă sunt socru mare sau socru mic.”, a spus Manda pe scările secției de votare. 

La secția de votare organizată la Liceul CFR a votat și ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu. După ce a votat a făcut declarații.

„Am votat astăzi cu gândul că se va depăși pragul chiar pragul necesar, pentru că este singurul referendum după Revoluție la care s-au pronunțat mai mult de 500.000 de persoane cu dreptul la inițiativă, chiar 3 milioane de persoane. Cred că este o cifră record pentru România în ultimii 30 de ani și sper din toată inima ca să avem peste 7 milioane de persoane care să se prezinte pentru a spune Da.”, a declarat Olguța Vasilescu. 

După ce au votat, cei doi au plecat împreună în mașina senatorului Manda către sediul PSD Dolj de acolo de unde vor supraveghea desfășurarea evenimentelor de astăzi. 


Adauga comentariu