Olguța Vasilescu a demisionat din Parlament: ”Nu mă veți vedea nici măcar pe ultimul loc la parlamentare”

Olguța Vasilescu a anunțat, astăzi, că a renunțat la cele câteva zilele pe care le mai avea ca parlamentar și așteaptă validarea mandatului de primar al Craiovei. Vasilescu a reiterat și ideea că nu se va regăsi pe lista pentru alegerile parlamentare ”nici măcar pe ultimul loc”.

Miercuri mi-am depus deja demisia din Parlamentul României, chiar dacă mai aveam cel puțin 20 de zile, având în vedere că nici mcar nu am fost validată ca primar. Deci, am vrut să întrerup orice fel de zvonistică pe acest subiect. Nu mă veți vedea pe lista de la Parlamentare, nici măcar pe ultimul loc, ca să împing lista, deci hotărârea mea este definitivă și irevocabilă. În următorii patru ani voi rămâne primarul Craiovei”, a declarat, astăzi, Olguța Vasilescu. 

Plenul Camerei Deputaţilor a aprobat vacantarea locului de deputat în Circumscripţia Electorală nr. 17 Dolj, după ce Lia Olguţa Vasilescu şi-a dat demisia din Parlament. 

Potrivit Olguței Vasilescu, PSD Dolj nu are încă lista viitorilor candidați la Camera Deputaților și Senat, aceasta urmând să fie gata în acest weekend.

Adauga comentariu