Olguța Vasilescu a dispus verificări la spitalele din subordinea Primăriei Craiova

Edilul Craiovei le-a solicitat managerilor spitalelor ”Filantropia”, ”Victor Babeș” și Neuropsihiatrie să facă verificări ”amănunțite” privind partea electrică și aparatura din unități, în contextul tragediei petrecute la Piatra-Neamț, unde zece pacienți internați la ATI au murti în urma unui incendiu și alte câteva au suferit arsuri. 

Spitalele subordonate autorității locale din Craiova au fost reabilitate încă din timpul primului mandat de primar al Olguței Vasilescu, ”doar pe bază de proiect și autorizare ISU”, potrivit edilului, însă aceasta a explicat că vrea să fie sigură că totul este în ordine. 

Am solicitat deja conducerilor celor trei spitale aflate în subordinea Primăriei Craiova (Filantropia, Victor Babeș și Neuropsihiatrie) un control amănunțit, împreună cu ISU, al tuturor instalațiilor, dar și al aparaturii. Spitalele noastre sunt puse la punct, investițiile s-au făcut doar pe bază de proiect și autorizare ISU, dar paza bună nu strică niciodată. Din păcate, tragedia de la Piatra Neamț ne demonstrează încă o dată cât de necesare sunt investițiile în spitale, iar Primaria Craiova a excelat la acest capitol în ultimii opt ani. Condoleante familiilor indoliate!”, a anunțat Olguța Vasilescu, primarul Craiovei, duminică seara, pe pagina sa de Facebook.

Adauga comentariu