Olguța Vasilescu îl dă exemplu pe Badea că pesediștii nu sunt comuniști: ”Mergem pe câștig!”

PSD Dolj și-a prezentat, astăzi, echipa de candidați la Senat și Camera Deputaților, prezentare făcută de secretarul general al filialei județene, Cosmin Vasile, dar și de Olguța Vasilescu, șefa PSD Craiova. Marele absent al conferinței a fost șeful PSD Dolj, Claudiu Manda, care a lipsit și de la cea anterioară, când social-democrații doljeni și-au anunțat alianța cu Antonie Solomon și PER. 

Potrivit Olguței Vasilescu, actuala echipă va trebui să se axeze pe partea economică, pe politicile sanitare și, mai ales, pe nivelul de trai al populației. ”Îmi pare bine să constat că avem oameni foarte bine pregătiți pe comisiile parlamentare. Suntem foarte siguri că în ceea ce privește comisia de administrație publică locală atât la Senat cât și la Camera Deputaților avem cele mai bune persoane care pot să ne reprezinte acolo: Ion Prioteasa și primarul încă în funcție Mihail Genoiu, și domnul Cosmin Durle, administratorul orașului. Pe mine mă interesează foarte mult și ceea ce se întâmplă la Comisia de Muncă și Protecție Socială. În ultimii patru ani am lucrat extraordinar de bine cu colega mea Eliza Peța în Comisie și sunt convinsă că va ști să ducă la bună îndeplinire toate obiectivele pe care noi i le-am trasat, inclusiv pentru perioada 2020-2024”, a afirmat Olguța Vasilescu.

La Comisia Juridică ”vârful de lance” va fi Laura Vicol, ”un avocat foarte cunoscut, un avocat de Înalta Curte, care va ști tot ceeea ce este necesar de modificat în legislație în următorii ani”, a apreciat Vasilescu. Cât despre Iulian Badea, fiul lui Pavel Badea, Olguța a afirmat că el este exemplul elocvent că ”toate aberațiile” despre tradiția comunistă pe care PSD ar duce-o mai departe sunt nefondate. ”S-a spus foarte mult timp de PSD că suntem un partid care continuă vechea tradiție a partidului comunist și toate aberațiile ăstea, iată că avem pe lista noastră pe poziție eligibilă o persoană care este născută în 1994, deci care nu are absolut nicio legătură cu partidul comunist”, a explicat șefa PSD Craiova

Vasilescu spune că e convinsă că, privind scorul la alegerile locale ”avem doi senatori plini”. 

Ce e foarte important de reținut este că mergem la câștig atât pe plan național cât și local. Sunt absolut convinsă că vom câștiga cel mai mare număr de mandate și vom obține cel mai mare număr de voturi atât pentru lista de Senat și pentru Camera Deputaților în Dolj, inclusiv la nivel național, pentru că ne pregătim pentru o nouă guvernare a Partidului Social Democrat”, a conchis Olguța Vasilescu.

 

 

 

Adauga comentariu