Olguța Vasilescu le ia ochii craiovenilor cu un lampion gigant, instalat în mijlocul lacului din Grădina Botanică: ”Să avem o atmosferă de basm”

Un lampion uriaș a fost instalat, astăzi, pe lacul din Grădina Botanică. Primarul Olguța Vasilescu a anunțat ”surpriza” pe pagina personală de Facebook, însoțită de o filmare cu momentul în care mai mulți muncitori lucrează pentru a-l lansa la apă. 

”Atmosferă de lucru, azi, în Grădina Botanică, pentru ca, din această seară, să avem o atmosferă de basm. A fost montat un lampion uriaș, în mijlocul lacului, care va fi iluminat noaptea. Vă pregătim multe surprize, în parcuri, în perioada următoare...”, a scris edilul pe rețeaua de socializare.

Comentariile nu au întârziat să apară: ”Felicitari, doamna primar! Faceți din capitala noastră a oltenilor un oraș de vis ca să demonstram ca nu doar orădenii pot sa facă ceva. Nu este Bolojan mai deștept decât dumneavoastră!”, i-a scris o admiratoare.

Alții s-au întrebat cum o să vadă craiovenii lampionul noaptea, dacă ora de ”stingere” în România este 22.00. iar Olguța Vasilescu le-a răspuns: ”Pana la 22 aveti voie sa va plimbati”.

Reprezentații Primăriei Craiova nu au putut preciza cât a costat lampionul urias, care are înălțimea de 6 metri, diametrul bazei de susținere de 3,80 m, iar diametrul mare de 6 metri jumătate, fiind construit pe o structură metalică. Au precizat, în schimb, că a fost construit de angajații RAADPFL Craiova în regie proprie, dar devizul lucrării încă nu a fost făcut.

Adauga comentariu