Olguta Vasilescu proaspăt realeasă la conducerea PSD Craiova îi "decapitează" pe militanți. Vasilescu: "Și ei sunt de vina pentru pierderea alegerilor în Craiova"

Parlamentarul de Dolj și fostul ministru al Muncii Lia Olguta Vasilescu a primit un nou mandat la șefia PSD Craiova. Vasilescu a fost realeasa în această funcție cu unanimitate de voturi în cadrul conferinței ce a avut loc sâmbătă la Craiova.

Olguta a fost singurul candidat. La final a făcut declarații în fata a 600 de participanți la conferința atingând subiecte sensibile precum eșecul PSD la alegerile europarlamentare din mai anul acesta.

"Aş fi vrut să nu mai candidez astăzi şi nu din cauza a ceea ce s-a întâmplat în ultima perioadă. Colegii, apropiaţii ştiu că am spus de câteva luni de zile că nu vreau să mai candidez pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale, însă nu cred că este momentul să mă retrag acum. Nu aş vrea ca dezbinarea care există în administraţia locală şi în multe părţi din acest oraş să se reflecte şi la nivelul organizaţiei municipale. Vin în faţa noastră bătălii pe care ştiu că putem să le câştigăm: vin alegerile locale de anul viitor, vin alegerile parlamentare. Anul acesta sunt alegeri prezidenţiale, unde sper, totuşi, să facem o figură frumoasă. Noi suntem pe deplin determinaţi să ne ducem mai departe toate proiectele. Este opţiunea alegătorilor, până la urmă, dacă votează fapte sau lozinci, însă este obligaţia noastră ca ceea ce am promis să şi realizăm”, a spus Vasilescu.

Mai mult decât atât Vasilescu a găsit și vinovații. 

„După 7 ani de administraţie PSD este prima dată când pierdem alegerile în municipiul Craiova. Dar aici vina ne aparţine nouă în exclusivitate. În primul rând, militanţilor de pe comune care sunteţi în această sală, care sunteţi giraţi de organizaţia municipală Craiova şi care pentru a îndeplini targetul electroral pe care l-aţi avut în alte localităţi decât Craiova aţi dus acolo rudele, prietenii, simpatizanţii partidului ca să voteze în alte localităţi. N-aţi procedat bine. Scorul judeţului ar fi fost acelaşi şi dacă ar fi votat prietenii dumneavoastră la Craiova şi dacă ar fi votat în localităţile unde sunteţi militanţi. Nu i-aţi ajutat nici pe primari, care la ora actauală nu ştiu exact care este scorul lor electoral, pentru că au fost foarte multe voturi venite din Craiova, dar mai grav decât orice am reuşit să pierdem Craiova la vot”, a spus Olguţa Vasilescu.

Aceasta a anunțat ca se vor face evaluări ale oamenilor din administrația locala

Adauga comentariu