Olguța Vasilescu și Primăria Craiova se mută la Centrul Multifuncțional. Contractele firmelor cu sediu aici nu vor mai fi prelungite

Sediul principal al Primăriei Craiova intră în reabilitare. Arhiva instituției este deja în curs de mutare la sediul Centrului Multifuncțional (CM), acolo unde, rând pe rând, vor fi mutate toate departamentele. În prezent, Centrul Multifuncțional are 51 de chiriași, cu precizarea că unii dintre ei pot avea mai mult de un spațiu închiriat.

Consilierul local Flavius Sirop, de la PNL, i-a solicitat primarului Craiovei să precizeze unde se mută activitatea Primăriei Craiova pentru ca lucrările de modernizare a sediului instituției să poată fi demarate. ”Ne vom muta la Centrul Multifuncțional. Deja am început să mutăm arhiva în subsolul clădirii respective. În luna martie, cel mai probabil, ne vom muta acolo”, a precizat edilul.

Cât despre situația chiriașilor din CM, Vasilescu a afirmat că în privința contractelor care expiră, acestea nu vor mai fi prelungite. ”Nu este vorba de reziliere, deși puteam face și acest lucru prin clauza de forță majoră. Dar nu este cazul. Dacă ne va cere cineva sprijin în privința găsirii unor spații, îl vom oferi. Nu știu însă că există astfel de solicitări”, a explicat primarul Olguța Vasilescu.

Activitatea Arhivei, a cărei mutare a început deja, va fi funcțională la începutul anului, în ianuarie, potrivit edilului. 

Atât sediul principal al Primăriei Craiova, cât și sediul ”Palace” vor fi reabilitate cu bani împrumutați de la BERD.

Adauga comentariu