Olguța Vasilescu vrea să dea în judecată DNA. Supărarea Ministrului Muncii se îndreaptă în special asupra procurorului de caz din dosarul în care a fost reținută în urmă cu doi ani, susținând că dosarul a fost fabricat

Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu a declarat pentru România TV că are de gând să se îndrepte împotriva DNA în instanțele din străinătate. Olguța îi vizează în special pe procurorii care s-au ocupat de unul dintre dosarele ei, deschis de mai bine de doi ani, dosar în care a fost reținută, deși ulterior nicio instanță nu a admis arestarea preventivă. Judecătorii au decis să îl returneze procurorilor DNA pentru refacerea urmăririi penale.


”Dosarul meu e la DNA, de 2 ani de zile. Mă voi îndrepta în instanță împotriva procurorului de caz. Toți martorii vor trebui să vină în instanță și vor spune la ce au fost supuși, unde au fost audiați și ce i-au forțat să facă. Ne vom îndrepta împotriva procurorilor de la DNA și în instanțele din străinătate.”, a spus Lia Olguța Vasilescu la România TV.


Acuzația adusă Ministrului Muncii în dosarul de acum doi ani era de luare de mită și spălare de bani, pentru niște fapte care ar fi fost comise în perioada 2012-2014. Alături de ea în dosar apărea și numele administratorului public al Craiovei de la vremea respectivă și reprezentantul unui ONG. 

Sursa foto ziarelive.ro

Adauga comentariu