Orez nefiert cu spanac, un iaurt mic și o chifla este meniul gravidelor de la spitalul din Craiova. Proaspetele mămici se plâng de mâncare proasta pe care o primesc

"Orez cu spanac. Orezul este nefiert și rece. Un iaurt, o chifla, un cuțit și o furculița este meniul unei gravide", a declarat Militaru Silvia, o mămică de la Nr. 1.

Fotografia cu mâncarea la caserola a fost pusa pe rețelele de socializare unde a stârnit valuri de nemulțumiri printre craiovenii care au comparat mâncarea din spital cu cea din penitenciare, susținând ca este o mare bătaie de joc la adresa pacienților.

Începând cu luna ianuarie, conducerea spitalului a externalizare seriviciul de hrana tocmai în ideea ca mâncarea sa fie calitativ mai buna.

Mâncarea vine la caserole, prin serviciul de catering. Firma care asigură hrana pacienților este Ansamble Catering&Service SRL, o firma cu sediul central. În București, Sectorul 1,cu 307 angajați și o cifra de afaceri de peste 7 milioane de lei în 2018.

Pana în ianuarie 2020,mancarea a fost asigurata de Eclomex și era pregătită în bucătăria în incinta spitalului. Însă nici atunci pacienții nu era mulțumiți de caliatetea produselor pe care le primeau pe mase. În 2018 contractul cu Elcomex a expirat, și de atunci pana acum s-a mers doar pe prelungirea contractului. 

 

 

 

 

Adauga comentariu