Ovidiu Flori a primit ”block” final la Ișalnița. Tribunalul Dolj a respins contestația PSD

Instanţa de judecată a decis definitiv că Ovidiu Flori nu mai poate candida pentru un nou mandat de primar la Ișalnița. Tribunalul Dolj a respins, miercuri, 12 august, apelul formulat de PSD Dolj împotriva deciziei Judecătoriei Craiova care a admis contestaţia depusă de PNL Dolj şi a respins dosarul de candidatură al acestuia la funcţia de primar al comunei Işalniţa, din partea PSD.  

Reamintim că PNL Dolj a anunțat, marți, că Judecătoria Craiova a admis contestaţia depusă de PNL Dolj şi a respins dosarul de candidatură al lui Flori Ovidiu, după ce, anterior, instanţa a anulat și Hotărârea nr. 3/09.08.2020 a Biroului Electoral de Circumscripţie nr. 62 Işalniţa, care a respins contestaţia PNL Dolj, acceptând astfel candidatura lui Flori Ovidiu Aurelian. 

La o zi, PSD Dolj a luat poziție și a trimis o Scrisoare deschisă peneliștilor din județ. ”Domnilor liberali, o competiție electorală dreaptă se câștigă pe teren, pentru că oamenii au dreptul să îl aleagă pe cel mai bun dintre candidați. Într-o țară cu o democrație consolidată, alegerile libere nu se câștigă în sala de judecată”, au scris reprezentanții PSD Dolj.

Mai multe, în link-ul de mai jos:

https://www.ziaruldecraiova.ro/psd-dolj-scrisoare-deschisa-catre-pnl-dolj-nu-aveti-caderea-nici-morala-si-nici-legala-de-lua-cuiva-dreptul-de-candida

 

Adauga comentariu