Panică într-un bloc din 1 Mai, din cauza unui incendiu izbucnit într-o agenție de pariuri situată la parter

Detasamentul 1 de Pompieri Craiova a intervenit, aseară, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o agenție de pariuri din Craiova, Cartierul 1 Mai, în zona magazinului ”Sara”. Pentru că se află la parterul unui bloc, 36 de persoane au fost evacuate din apartamente.  

Două autospeciale de lucru cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanta SMURD au fost trimise la fața locului. Ajunși la caz, pompierii au constatat că în interiorul agenției ardeau materiale combustibile cu flacără si degajare mare de fum. Nu au fost victime, în schimb agenția de pariuri a fost avariată de flăcări.

”Starea locatarilor a fost bună, nefiind nevoie de îngrijiri medicale din partea echipajului SMURD. În urma incendiului a fost afectată coloana de alimentare cu apă și coloana de scurgere. La spațiul unde a fost incendiul s-au degradat un perete rigips, mobilier, televuzoare, tavanul fals, instalația electrică, tabloul electric și zugraveala”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Dolj, Tania Vâlceanu.

Pompierii au stabilit că incendiul a fost provocat de un scurtcircuit electric.

Sursa foto: ISU Dolj

Adauga comentariu