Papa ar trebui să îl sanctifice pe Boc în timpul vieţii. Iată de ce

Papa vine în România. Ziar de Cluj şi NCN pornesc o campanie pentru a supune atenţei Sanctităţii Sale sanctificarea Excelenţei Sale, Maestrului şi Şefului Emil Boc, Primarul municipiului Cluj-Napoca, de largă respiraţie mondială, cât încă acesta este în viaţă. Că merită, toată Viața și Opera lui ne-o arată.

ARGUMENTE:

Emil Boc este o Moaștă, încă din timpul vieții, la cât de pupat în cur este de către clujenii care îl Adulează. Are, ca și Martorii lui Iehova, Martorii Lui, la fel ca și Oastea Domnului, Oastea Lui.

Execelenţa Sa, Emil Boc, ţine în “Efectul Lazăr” tot sportul clujean. Îl sprijină cu toată puterea Cuvintelor sale să intre în faliment sau în divizii secunde de unde să renască ca Pasărea Phoenix. Tot din Cuvinte.

A făcut din Eter un sediu de Filarmonică.

Municipiul Cluj-Napoca beneficiază, sub înţeleapta sa conducere, de “Factorul de Înălţare”: la fiecare ploaie, clujenii umblă, ca Iisus, pe apele străzilor inundate ale Clujului Navigabil.

Dă de mâncare, din ajutoare, de două ori pe an, tuturor flămânzilor Clujului.

A făcut să circule oameni bătrâni, ologi și betegi, gratis, cu mijloacele de transport în comun.

Din nimic a înmulțit Promisiunile și Realizările mai ceva ca Iisus pâinile și peștii.

A transformat tramvaiul în metrou şi metroul în tren metropolitan şi invers, mai ceva ca Iisus apa în vin.

Dacă Iisus a dezlegat limbile, Excelenţa Sa, Emil Boc, a făcut minunea inversă legând limbile funcţionarilor din Primărie. Aceştia nu comunică nimic.

Numai datorită Excelenţei Sale, Emil Boc, municipiul Cluj-Napoca a fost agăţat pe diverse hărţi ale lumii de povestit şi de nepovestit.

Are darul invizibilităţii - doar promisiunile sale se aud din eter.

A legat Cetățuia de Feleac cu cel mai lung Funicular din Lume, Funicular care se poate transforma, doar din Cuvântul lui, în Metrou.

Când se înalță pe vârfuri în fotografiile de grup, zici că se înalță la Ceruri.

Trăiește o permanentă răstignire, așa cum stă numai între tâlhari.

Adauga comentariu