Parfumuri contrafăcute, aduse în țară de un bulgar. Polițiștii de frontieră le-au confiscat la Calafat

Polițiștii de frontieră de la Calafat au ridicat pentru cercetări sute de parfumuri contrafăcute.  234 de parfumuri, susceptibile a fi contrafăcute, au fost introduse în țară de un cetățean bulgar.

 

Bărbatul de 21 de ani, șofer al unui microbuz a încercat să intre în România cu coletele în care se aflau parfumuri, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat. 

 

“La controlul efectuat asupra mijlocului de transport, polițiștii de frontieră au descoperit, în interiorul acestuia, patru colete ce conțineau cantitatea totală de 234 flacoane cu parfum, bunuri inscripţionate cu numele unor firme cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute” transmite purtătorul de cuvânt I.T.P.F. Giurgiu, Alina Cococru.

 

În urma cercetărilor, șoferul bulgar a susținut faptul că transporta bunurile în regim de coletărie, din Bulgaria către Anglia și nu avea cunoștință despre conținutul coletelor.

 

Dacă acele produse ar fi fost comercializate suma totală ar fi fost de 58.500 lei.

 

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetari sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „punere în circulaţie fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu marca înregistrată pentru produse identice sau similare”.

Adauga comentariu