Pasagerii dintr-un autobuz al RAT au fost răniți după ce mijlocul de transport în comun a fost implicat într-un accident rutier. Un copil a făcut atac de panică

Accidentul a avut loc în această după-amiază, în cartierul Craiovița. Șoferul autobuzului nu ar fi păstrat distanța regulamentară față de o altă mașină, astfel că intrat în plin în ea. Impactul a produs o adevărată învălmășeală în mijlocul de transport în comun, iar călătorii au căzut și s-au lovit. O parte dintre aceștia au ajuns la spital cu răni și traumatisme superficiale.

“Un bărbat de 46 de ani, din Craiova, conducea un autobuz pe bulevardul Oltenia, nu a păstrat distanța față de autovehiculul care circula în față, condus de un bărbat de 48 de ani, tot din Craiova, si l-a lovit pe acesta în partea din spate. În urma evenimentului a rezultat rănirea a trei pasageri din autobuz, dou femei de 35, respectiv 64 de ani si a unui bărbat de 80 de ani, toți din Craiova, care s-ar fi dezechilibrat în urma impactului”, a declarat Mihaela Gârd, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Dolj.

La Unitatea de Primiri Urgențe a ajuns bătrânul de 80 de ani  și o fetiță de numai 5 ani care a suferit un atac de panică după impact. Cei doi au fost preluați de două echipaje ale SMURD și ale Serviciului Județean de Ambulanță Dolj. Cele două femei rănite au refuzat transportul la spital.  

 

Sursa foto: Oltenia Info Trafic Tube

Adauga comentariu