Pe 26 noiembrie, Craiova aprinde luminile festive și dă startul sărbătorilor de iarnă

Peste un milion de beculețe se vor aprinde în zona centrală, pe Calea București, dar și în Parcul Nicolae Romanescu, în seara de 26 noiembrie, începând cu ora 18:00, dând startul oficial al serbărilor de iarnă, anunță reprezentanții Primăriei Craiova. Momentul va fi urmat de un concert al artistului Andrei Păunescu, care va urca pe scena amplasată în Centrul Vechi – Piața Frații Buzești. Pe aceeași scenă, în weekendurile următoare, vor fi invitați artiști ai mai multor instituții de cultură din municipiu. Lor li se adaugă și Gașca Zurli, care va veni la Craiova pe 1 Decembrie, de Ziua Națională.

În Centrul Vechi și Piața Mihai Viteazul vor fi amplasate căsuțe pictate, de la care craiovenii pot cumpăra decorațiuni, globuri personalizate, alimente și băuturi specifice sărbătorilor de iarnă, deserturi, bijuterii realizate manual și multe altele.

În Piața William Shakespeare va fi zona cu food truck-uri, iar patinoarul va fi accesibil în Piața Mihai Viteazul. 

Pentru copii vor exista ateliere speciale, care să-i pregătească pentru venirea lui Moș Crăciun.

Autoritățile vor organiza activități în toate zilele de vineri, sâmbătă și duminică, atât unde e scena principală din Centrul Vechi, între orele 18.00 – 20.00, cât și în Piața Mihai Viteazul sau pe esplanada Teatrului Național Marin Sorescu.

Adauga comentariu