Pe ce salarii babane stau directorii din instituțiile craiovene. Cu ce se ocupă soțiile acestora și câți bani produc anual

Cu totii ne lovim de fiecare dintre institutiile publice din Craiova cel putin o data in viata. Unii dintre noi ii cunoastem chiar si pe cei care conduc regiile si societatile din oras, dar putini stiu cat castiga acestia si cu ce se ocupa sotiile directorilor din principalele instituții publice din Craiova. Vi-i prezentam pe cei mai importanți. 

Prima intituţie la care le uităm este Termoficare Craiova. Societate aflată în insolvenţă, cu un site uşor neactualizat. 
Florin Lungu, director Dezvoltare Producţie şi Alin Medeleţ director Resurse Umane. Vedem în declaraţiile de avere ale celor doi că funcțiile le aduc un venit anual de aproape 68.000 de lei, respectiv 50.295 de lei. 

Ajungem la soţiile lor. Partenera de viaţa a directorului Florin Lungu ia anual puţin peste 30.000 de lei de la FOND MEDIA SRL unde este director, iar soţia lui Alin Medeleţ stă ceva mai bine, pentru că ia aproape 100.000 de lei ca director POSDRU SV Oltenia.

Trecem şi pe la Poliţia Locală Craiova, unde director executiv este Octavian Mateescu. Tot din declaraţia de avere aflăm venitul anual din salariul de director. Vorbim de aproximativ 87.000 de lei, cu o normă de hrană de aproape 12.000 de lei.


 Soţia directorului Mateescu ocupă o funcţie de conducere în cadrul Primăriei Craiova. Mateescu Alina este Şef Serviciu Coordonare Asociaţii de Proprietari cu un venit anual de puţin peste 63.000 de lei.

Mergem mai departe la Direcţia Pentru Protecţia Copilului Dolj, una dintre instituţiile cu cel mai mare număr de angajaţi.

Directorul Florin Stancu are un salariu anual de aproape 112.000 de lei iar soţia acestuia este angajată a Aeroportului Craiova pe funcţia de inspector de specialitate, cu un venit anual de puţin peste 45.000 de lei.

 

Ajungem la edilul şef al Craiovei, primarul Mihail Genoiu. Acesta are un venit anual de aproape 147.000 de lei. Soţia primarului Genoiu este angajată a Colegiului Naţional Elena Cuza şi anula îi intră în cont suma de aproape 49.000 de lei.

Filarmonica Oltenia, director Gabriel Zamfir. Acesta are un venit anual de pe functia pe care o ocupa de putin peste 61.000 de lei, insa conturile ii sunt intregite de un al doilea job lector universitar doctor in cadrul Universitatii din Craiova de unde ia anual aproape 41.000 de lei. Nu figureaza ca fiind casatorit in declaratia de avere.

Trecem si pe la Regia Autonoma de Transport in Comun. Directorului Marcel Tanasescu ii intra anual in cont din salariul de la RAT Craiova putin peste 100.000 de lei, cumulat cu 7.020 de lei indemnizaţie ca membru în Consiliul de Administraţie al Parc Turism. Fara sotie, dupa declaratia de avere.

In acest moment sotia directorului Alin Medelet de la Termoficare se descurca cel mai bine, avand cel mai bun venit incasat anual din salariu, urmata de soţia directorului Octavian Mateescu de la Poliţia Locală.

În clasamentul directorilor, respectiv soţilor, Mihail Genoiu ocupa primul loc cu cel mai mare venit anual, urmat îndeaproape de directorul de la Salubritate şi de Florin Stancu, directorul DGASPC Dolj.

Informatiile sunt publie si se regasesc in declaratiile de avere ale edililor locali.

Sursa foto 1 și 5 Gorjeanul, presanoua.ro

 

Adauga comentariu