Pe mine m-aţi omorât. Dar, cu România, ce-aţi avut?

Relaxarea anunțată în urmă cu o lună de preşedintele Klaus Iohannis, se apropie de sfârșit. Coronavirusul se întoarce, „cu forţe proaspete”, "din vacanţă".

Săptămâna 26 iulie - 1 august a fost a treia săptămână consecutivă în care numărul cazurilor noi de COVID-19 a crescut. Pentru prima dată, după două luni, numărul cazurilor noi săptămânale trece de 1000.

Şi, ce?

Şi, nimic!

În toată această "vacanţă" campania de vaccinare a fost înlocuită de campania de alegeri a partidelor din coaliţie: PNL şi USR-PLUS. În rest România a rămas să se bucure de creşterea preţurilor şi de împrumuturile luate pentru plata pensiilor nesimţite. Cei din coaliţa de guvernare sunt total pe contrasens cu ceea ce au promis în campania electorală şi cu ceea ce doresc românii. Politicienii au rămas blocaţi în propria campanie de imagine.

Totuşi, ce înseamnă puterea exemplului!

După ce timp de 30 de ani românii au văzut cum clasa politică minte şi fură cu disperare, cum tot felul de bişniţari au devenit oameni de afaceri de succes, după ce s-a devalizat tot ce se putea devaliza şi s-a privatizat oneros tot ceea ce s-a privatizat, s-au adaptat să devină borfași ca şi modelele lor.

Asta, sau ei erau "borfaşii" care şi-au „selectat” prin vot după chipul şi asemănarea lor, „elitele”. Că în România nu mai ştii cine ale cui apucături le-a copiat şi le-a perpetuat. Cine a născut pe cine: şpăgarul pe şpăguit, sau coruptul pe corupător.

Peşcheş, bacşiş, şpagă, mită, parandărăt, fifty-fifty, acestea sunt adevăratele varză, barză, viezure, brânză, mânz, cuvintele de bază ale apucăturilor de apucaţi ale acestui cel mai drept şi viteaz dintre popoare. Nu că ar fi alţii mai breji – n-am inventat noi apucăturile pentru care s-au scris cele 10 porunci!

Şi, totuşi, ce înseamnă să fii zdruncinat mintal, să nu-ţi pese de consecinţele faptelor tale, să-ţi baţi joc de tine şi de familia ta? Cum este să prezinţi la intrarea în ţară documente false de vaccinare?

Păi ori eşti antivaxer până la capăt, ori doar un deşeu cu faţă umană care se crede şmecher!

"La intrare în ţară sunt persoane care îndrăznesc să ne prezinte, la DSP şi la Frontieră, să prezinte documente false. Deja sunt mai multe dosare penale întocmite de Poliţie. Deci oameni care au prezentat documente false de vaccinare sau de trecere prin boală sau de testare. Acest lucru este extrem de grav pentru că oamenii ăştia vin din zone roşii chiar. Când vii în ţară şi eşti în stare chiar să prezinţi un document fals, înseamnă că nu te interesează nimic, înseamnă că tu vii şi eşti dispus să răspândeşti boala, să răspândeşti totul. Vii dintr-o zonă unde varianta Delta e la maxim, vii în România unde stăm bine, prezinţi un certificat fals, nu eşti vaccinat, nu eşti trecut prin boală, probabil să fii şi pozitiv şi să vii să stai în familie şi să spui că eu i-am şmecherit la graniţă, am trecut şi nu mai trebuie să stau în carantină."

M-aţi făcut să fiu de acord cu Raed Arafat, Arhanghelul Pandemiei - ruşine să vă fie!

Se fură, se minte, acesta este numitorul comun, indiferent de statut social, de poziţie în societate. Şi nimeni nu vrea să schimbe nimic. Lasă că merge şi aşa, noi să fim sănătoşi şi când ne-a fi mai rău, aşa să ne fie!

Citesc cu stupoare că, în loc să fi fost judecaţi şi pedepsiţi pentru „faptele lor de arme” de acum mai bine de trei decenii, „21 de revoluționari, posesori de certificate, sunt foști ofițeri de Securitate. Au pensie specială și indemnizație de revoluționar”

Peste tot s-au infiltrat aceste deșeuri cu față umană. Peste tot și-au depus ouăle-plozi: societate în civil, privatizări de cumetrie, partide politice, investiții, mass media, entertraiment, sport șamd.

Nici apă nu poți să bei în România fără să nu fie vreun deșeu din acesta undeva pe rețea.

Idioții lor utili, care au făcut tot posibilul să nu se aplice „Punctul 8” din „Declarația de la Timișoara”, lustraţia pentru măcar cinci ani, își merită soarta de sclaveți ținuți în subzistență, la mila stăpânilor lor care le fură prezentul şi viitorul.

Dar noi, cei care ne-am opus acestei plăgi, din 89 încoace, cu ce am geșit să fim copleșiți de tagma celor identici egali în prostia „a furat, maică, dar a şi făcut”? Fie că au fost #Fetele_de_la_APACA, #IMGB_face_ordine, sau #rezistacii #SecUSR_PLUS, toţi sunt #Egali_în_prostie.

Şi, gata!

Adauga comentariu