PE SURSE. Se caută directori noi la finanțele doljene. Actualii directori au fost anunțați că vor fi mutați în alte județe. Care sunt motivele acestor rocade

Silviu Mircea Pîrvulețu a aflat de curând că o să fie transferat  la conducera Direcției Regionale de Finanțe Publice Cluj-Napoca, după ce a ocupat timp de aproape 12 ani diferite posturi în structurile din cadrul finanțelor doljene, iar din 2013 este directorul regional al Direcției Regionale de Finanțe Craiova. 

În aceeași situație se află și Bogdana Oprescu, șefa Administrației Județene a Finanțelor Publice Dolj. Ea ar urma să ajungă tocmai în județul Vaslui. 

Se pare că aceștia au fost informați doar telefonic despre schimbările propuse, documentele de transfer nefiind încă semnate de niciunul dintre cei doi. 

Deocamdată, nu se știe cine o să le ia locul directorilor propuși pentru transfer.  

Structurile din subordinea Agenței Naționale de Administrare Fiscală se află în proces de reorganizare în întreaga țară, deciziile aparținându-i noii șefe ANAF, craioveanca Mihaela Triculescu.

Aceasta a dispus schimbarea mai multor funcționari din cadrul a 20 structuri teritoriale, în baza mobilității funcționarilor publici. Schimbările se vor face la: Direcţia Generală a Vămilor, la nivelul Direcţiilor Regionale Vamale (trei directori executivi), cinci şefi Birou Vamal, un şef adjunct birou vamal la Birourile Vamale de Interior şi nouă şefi birou vamal la Birourile Vamale de Frontieră.

Ministrul de finanţe a cerut ANAF să crească gradul de colectare a veniturilor odată cu discuțiile pe marginea proiectului de buget. Astfel, deciziile din cadrul ANAF sunt menite să îi determine pe cei din conducerea acestor structrui să eficientizeze colectarea taxelor românilor pentru a aduce venituri mai mari la bugetul central. 

 

Sursa foto titlu: cvlpress.ro

 

Adauga comentariu