Penitenciarele Craiova și Pelendava angajează, din sursă externă, 29 de polițiști

Două unități subordonate Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP) scot la concurs, din sursă externă, în vederea încadrării ca poliţist de penitenciare, 29 de posturi de agent în cadrul sectorului operativ. La Penitenciarul Craiova sunt disponibile 21 de locuri (16 bărbaţi și 5 femei), iar la Penitenciarul Pelendava 8 locuri (bărbați).

Cei care doresc să se înscrie trebuie să aibă minimum studii liceale, absolvite cu diplomă de bacalaureat, emisă de instituţii acreditate potrivit legii, să aibă abilități fizice, motrice și de coordonare (care se verifică prin probă sportivă eliminatorie), cunoştinţe de operare pe calculator (se verifică prin probă practică eliminatorie)

Probele de concurs vor consta în proba sportivă pentru evaluarea performanţei fizice; proba practică de verificare a abilităţilor de utilizare a calculatorului; interviul; proba scrisă pentru examinarea cunoştinţelor specifice postului. 

Pentru informațiile legate de angajările de la Pelendava, click aici. Pentru Penitenciarul Craiova, aici. Activităţile specifice concursului se vor derula cu respectarea normelor impuse de actualul context epidemiologic.


 

Adauga comentariu