Pentru 62 de doljeni 2018 a fost ultimul an de viață. Mult mai mulți au rămas cu sechele în urma accidentelor rutiere din județ

Nu mai puțin de 266 de accidente rutiere au avut în județul Dolj în anul 2018. Incidentele, unele mai grave, altele mai ușoare, s-au soldat cu 62 de morți, 234 de răniți grav și 132 de răniți ușor.

Principala cauză a acestor peste 200 de accidente pare a fi traversarea neregulamentară a pietonilor. Pe locul doi se situează neacordarea priorității pietonilor și autovehiculelor.

Viteza și neadaptarea ei la condițiile meteo nefavorabile a fost si ea răspnzătoare de producerea multor accidente în Dolj, însă principalii "vinovați" pentru dramele de pe șosele par a fi pietonii indisciplinați.

Nu mai târziu de săptămâna trecută o fată de nouă ani a murit după ce a fost acroșată de o mașină în încercarea ei de a traversa neregulamentar, iar acesta este doar unul dintre exemple. Pentru ea și pentru cei 62 de morți din 2018, medicii nu au mai putut face nimic pentru a le salva viața.

Adauga comentariu