Petrecerea de Sfântul Ion s-a lăsat cu scandal într-un bar din Teasc. Totul a pornit de la...dedicații. În încăierare s-au folosit pumnii, picioarele, dar și un cuțit

Ceea ce trebuia să fie o petrecere de pomină, s-a terminat la spital pentru mai mulți localnici din Teasc. De la prea multă băutură, doi bărbați nu s-au mai înțeles când a fost vorba de dedicațiile muzicale. Imediat s-au aprins spiritele și cei doi s-au luat la bătaie, apoi au ieșit în fața barului pentru a-și continua înfruntarea. 

În ajutorul fiecăruia dintre ei au mai sărit alte trei persoane care se aflau în zonă, astfel că s-a ajuns la o bătaie generalizată în care pumnii și loviturile cu picioarele s-au împărțit cu dărnicie. Doar că unul dintre bătăuși a avut asupra lui și un cuțit pe care nu a ezitat să îl folosească, rănind alți doi participanți la încăierare. În total, patru persoane s-au ales cu răni și traumatisme ce au necesitat îngrijiri medicale, iar doi dintre ei au fost transportați la spital cu răni tăiate.

La fața locului au ajuns și polițiștii care au preluat cazul și au deschis un dosar penal.

"În acest moment, se desfășoară cercetări sub aspectul infracțiunilor de loviri și alte violențe  și de tulburarea liniștii și ordinii publice.", a declarat Cosmin Grădinaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Dolj. 

Adauga comentariu