Piețele din Craiova sunt închise, iar Electroputere Mall-ul ”înflorește”. Înghesuială pe holuri, la Auchan

În ciuda restricțiilor din toată țara cu privire la piețe și târguri, comercianții fiind invitați, cu ghilimelele de rigoare, să vândă afară din incinte, mall-urile se bucură de privilegiul de a-și continua afacerile, iar chiriile să vină în continuare. Nu numai că au rămas deschise, ba chiar s-au extins zonele de vânzare. Așa-numitele insule s-au înmulțit, apărând ca ciupercile după ploaie. Exact în fața caselor de marcat de la Auchan. 

După cum bine sesizează ziaristul Florin Băltărețu, într-o postare pe Facebook: ”Piata Mare a fost mutata în parcare (din decizie guvernamentala, dar și lipsa de viziune manageriala), iar pe deștepții ăștia de la Mallul din halele Electro ii doare în cur de distantare sociala și de spațiu mai mult pentru cumpărători. Ca sa producă mai mulți bani din chirii, in acest week, holurile și zona din fata caselor de marcat au fost incarcate cu alte 12 insulițe. Să-ți tot spargi telefonul, sa faci copii la chei sau sa schimbi bratarile de la ceas”.

Situația este aceeași și în Auchan Craiovița. Și aici insulele ocupă holurile din fața caselor, pe unde cumpărătorii se deplasează. Asta în condițiile în care se tot vorbește de distanțare și aerisire. Doar se vorbește. În rest, sănătate și numai bine! 

 

Adauga comentariu