Pistolarul de la Bratovoiești nu a fost considerat pericol public. Alți doi bătăuși implicați în scandalul de la barul din Bratovoiești au ajuns pe mâna polițiștilor

Bătaia din noaptea de Florii din fața unui bar din localitate a dat de lucru oamenilor legii. Pentru că în înfruntare s-au tras focuri de armă, primul care a fost reținut a fost chiar cel care a făcut uz de pistolul cu bile pe care îl avea la el. Bărbatul a fost reținut la numai câteva ore după altercație, iar polițiștii l-au propus ieri pentru arest preventiv. Instanta nu a considerat însă că pistolarul este pericol public, astfel că l-a eliberat sub control judiciar pentru 60 de zile.

În afară de acesta, alți doi bătăuși au intrat în vizorul polițiștilor.

"În cursul zilei de ieri, în urma probatoriului administrat în dosarul penal deschis la data de 22 aprilie a.c., cu privire la conflictul ce a avut loc într-un bar din localitatea Bratovoeşti, poliţiştii doljeni din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au reţinut alţi doi bărbaţi de 29 şi 37 de ani, din Bratovoeşti, bănuiţi de săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Cei în cauză au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dolj, iar în cursul acestei zile urmează să fie prezentaţi unităţii de parchet cu propunerile corespunzătoare", au comunicat reprezentanții IPJ Dolj. În urma scandalului de la Bratovoiesti, doi bărbați au ajuns la urgenta cu plăgi împușcare în abdomen, iar alte patru persoane au necesitat îngrijiri medicale pentru diferite tăieturi și vânătăi.

Adauga comentariu