PNL Craiova își alege președintele. Vasile vrea mai mult decât interimar

Liberalii craioveni se reunesc, astăzi, pentru alegerea Biroului Politic Local. Actualul președinte, Marian Vasile, a fost ales ca interimar după șocul provocat de consilierul Dan Diaconu, care a trădat partidul și a trecut de partea social-democraților în Consiliul Local Craiova. Mario Ovidiu Oprea, care era liderilor liberalilor craioveni, a demisionat pe 18 noiembrie, iar Vasile i-a luat locul. Totodată, Adriana Ungureanu, consilier local, a fost aleasă prim-vicepreședinte. 

De altfel, acestea sunt și numele candidaților pentru funcțiile Biroul Politic Local al PNL Craiova

Marian Vasile este inginer la bază, antreprenor, iar pe plan local este liderul consilierilor municipali PNL Craiova.

Adriana Ungureanu este tot inginer, antreprenor și consilier municipal PNL Craiova și candidează pentru postul de prim-vicepreşedinte pe Strategii Politice şi Comunicare.

Totodată, medicul Teodor Sas țintește funcția de prim-vicepreşedinte pe Politici Publice. Sas este cadru universitar UMF Craiova, şeful secţiei de Radiologie si Imagistică Medicală a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova și consilier municipal PNL Craiova.

Pentru postul de vicepreşedinte la Departamentul pentru Politici privind Administraţia Publică, justiţie, siguranţă naţională, ordine publică şi siguranţa cetăţeanului candidează avocatul Cosmin Gherghe, lector universitar doctor, Universitatea din Craiova, Facultatea de Drept şi Ştiinţe Sociale.

Alegerile vor avea loc la Filarmonica ”Oltenia”, începând cu ora 17.00, în cadrul şedinţei Comitetului de Coordonare Local, în care va fi prezentat și raportul de activitate.

Sursa foto: Facebook/Marian Vasile

Adauga comentariu