PNL Dolj își ia revanșa. Ii da afara din partid pe cei noua primari care înainte de campania pentru europarlamentare anunțau cu surle și trâmbițe ca trec în tabăra pesedistilor

Liderii PNL Dolj iau decizii radicale în ceea ce ii privește pe primarii care în pragul campaniei electorale pentru europarlamentare au ieșit alături de reprezentanții PSD Dolj sa anunțe ca ei neoficial părăsesc tabăra liberalilor. 

Momentul a trecut fără prea mare valva în interiorul partidului, însă lucrurile nu au rămas nelămurite și după alegeri liberalii doljeni trec la treaba. "II radiază" pe cei noua primari care i-au trădat.

"Biroul Politic Județean al PNL Dolj...a decis cu majoritate de voturi radierea primarilor Gheorghe Popa (Mischii), Safta Eugen (Sadova), Daniel Cîrstianu (Radovan), Eugen Giurca (Salcuta), Cristian Antonie (Daneți), Vasile Stan (Teslui), Marius Dinculescu (Catane), Florea Neacșu (Gighera) și Florel Catana (Galicea Mare) din calitatea de membri ai Partidului Național Liberal. Atitudinea afișată public și acțiunile celor menționați mai sus au constituit grave abateri ale prevederilor statutare, abateri pe care PNL Dolj nu le tolerează", se arata într-un comunicat al celor de la PNL Dolj.

 

Adauga comentariu