PNL. Ionuț Stroe: "Este de așteptat un gest de demisie din partea lui Liviu Dragnea", în timp ce liderii locali PSD îl susțin în continuare pe președintele partidului

Liviu Dragnea, Președintele Camerei Deputaților, Președintele PSD și al treilea om în stat a primit 3 ani și 6 luni cu executare de la Înalta Curte de Casație Și JUstiție pentru instigare la abuz în serviciu. 

Deputatul doljean Ionuț Stroe susține că Liviu Dragnea ar trebui să își prezinte demisia dupa sentința dată de Înalta Curte.

"Nu comentez decizia instanței. Este de asteptat un gest de demisie din partea lui Liviu Dragnea din PSD și din funcția pe care o deține în stat. Ar trebui să facă acest pas.", declară deputatul Ionuț Stroe.

Deputatul ALDE Ion Cupă a declarat pentru Ziarul de Craiova că este surprins de decizia de astăzi.

"Nu mă așteptam,. Nu pot discuta decizia unei instanțe pentru că nu am pregătire de jurist, dar ca politician sunt foarte surprins.", a adăugat deputatul ALDE.

Liderul doljean, deputatul PSD Ion Călin spune că partidul nu va suferi după această decizie în primă instanță.

"PSD nu se clatină, dar orice partid care ar avea liderul condamnat resimte o lovitură. Opoziția nu are decât să ceară demisia, ei mai știu altceva?! Nu pot să fiu în mintea lui Dragnea să știu ce decizii va lua, acum trebuie să se consulte cu avocații și să facă apel, să se reorganizeze.", a declarat Ion Calin.

Tot astazi, Dragnea a fost achitat pentru comiterea infracțiunii de fals intelectual și i se anulează condamnarea cu suspendare din dosarului referendumului. Sentința de astăzi nu este definitivă. Ea poate fi atacată atât de procurori cât și de Liviu Dragnea.

Adauga comentariu