Polițist bătut cu pumnii și picioarele de un șofer, în trafic. Acesta este la spital, în timp ce agresorul s-a prezentat singur la poliție

Polițistul agresat este angajat al Serviciului Rutier Dolj. Incidentul s-a petrecut în urmă cu câteva ore în cartierul craiovean Bariera Vâlcii. Totul a început în momentul în care omul legii i-a făcut semn șoferului să tragă pe dreapta.


"Colegul meu i-a făcut semn șoferului să oprească. Acesta nu a oprit. S-a trecut la urmărirea lui în trafic. La un moment dat șoferul a oprit mașina, iar când polițistul i-a cerut să se legitimeze, a aruncat cu telefonul în el, de la o distanță considerabilă, încât să îl lovească. După ce a aruncat cu telefonul a și sărit pe el cu pumnii și picioarele să-l bată." , a declarat Elvis Măceșanu, lider de sindicat.


Încercând să-l prindă pe șofer, polițistul a fost nevoit să tragă mai multe focuri de armă în plan vertical. 

“Cel în cauză s-a prezentat la sediul IPJ Dolj, în prezent fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, cauza fiind preluată de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova.”, a declarat Cosmin Grădinaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Politistul era in masina, se pare, cu un alt coleg. Este în acest moment la spital pentru investigații suplimentare.

Adauga comentariu