Pompierii și jandarmii recrutează candidați pentru admiterea în școlile de profil

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al Judeţului (ISU) Dolj și Inspectoratul de Jandarmi Judeţean „Mihai Bravul” (IJJ) Dolj recrutează candidaţi pentru participarea la concursurile de admitere organizat în cadrul școlilor specifice. Astfel, pentru Școla de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești, locurile disponibile sunt repartizate astfel:

* Subofiţer de pompieri şi protecţie civilă - 278 locuri, din care: 275 IGSU (2 pentru romi), 1 IGAv, 1 DGA, 1 DGPI 
* Maistru militar auto - 22 locuri, din care: 5 IGSU, 2 DGPI, 1 CMPS, 3 DGCTI, 1 DGA, 4 IGPR, 5 IGJR, 1 IGAv.
Depunerea cererilor de înscriere se va realiza la sediul ISU „Oltenia” al Judeţului Dolj, din Craiova, str. C.D. Fortunescu nr. 2, în perioada 15 - 28 februarie 2021, între orele 09:00-14:00, prin intermediul structurii de resurse umane. Informaţii suplimentare le puteți obține sunând la numărul de telefon 0251.510.126  sau prin accesarea următoarelor adrese de web: www.isudolj.ro, www.scoaladepompieri.ro

În perioada 15 februarie – 17 aprilie 2021, se organizează o nouă sesiune de admitere și pentru cei care doresc să se alăture echipei Jandarmeriei. Opțiuni sunt pentru Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi "Grigore Alexandru Ghica" Drăgăşani sau Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi "Petru Rareş" Fălticeni, pentru subofiţeri de jandarmi fiind disponibile în total 400 de locuri. Cererea de înscriere se poate depune în perioada 15 februarie - 28 februarie, la Serviciul Resurse Umane din cadrul IJJ Dolj. Sesiunea de admitere cuprinde mai multe etape. După încheierea perioadei de recrutare, sunt planificate evaluarea psihologică a candidaţilor, proba de evaluare a performanţei fizice şi a cunoştinţelor, iar, în final, examinarea medicală a candidaţilor rămaşi în concurs după parcurgerea etapelor amintite.

Detalii cu privire la această sesiune de admitere se regăsesc pe site-ul MAI https://www.mai.gov.ro/cariera/institutii-de-invatamant-formare-profesionala/, Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi "Grigore Alexandru Ghica" Drăgăşani, arma Jandarmerie - http://www.scoaladragasani.ro/ şi Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi "Petru Rareş" Fălticeni, arma Jandarmerie - https://www.jandarmeriafalticeni.ro/.

Adauga comentariu