Prefectul de Dolj, nemulțumit de stadiul lucrărilor la drumul expres. Mâine, premierul Cîțu vizitează șantierul

Ritmul de lucru pe șantierul tronsonului I al drumului expres Craiova - Pitești al echipelor antreprenorul Tirrena Scavi îl nemulțumește pe reprezentantul Guvernului în teritoriu, Nicușor Roșca. Prefectul a vizitat, astăzi, alăturide Bogdan Bratu, directorul DRDP Craiova, dar și de reprezentanții societății constructoare, șantierul și nu i-a plăcut ce a văzut. Conform reprezentanților Prefecturii Dolj, deși Guvernul României a pus la dispoziție finanțarea necesară pentru ca execuția să se desfășoare în ritm alert, asta nu se vede la fața locului .

Constructorul Tirrena Scavi S.p.a a demarat lucrările pe sectorul 1 al Tronsonului I pe data de 13 iulie 2020, iar pe sectorul 3 au fost puse utilajele în funcțiune pe 16 septembrie 2019. Conform raportărilor antreprenorului, stadiul fizic al lucrărilor pe Tronsonul I este 17,6 %.

Mâine este anunțată și vizita premierul Florin Cîțu în zona șantierului Craiova-Pitești, după ce acesta, alături de miniștrii Dezvoltării și cel al Apărării vor participa la semnarea contractului pentru reabilitarea Colegiului național ”Carol I” din Craiova. 

 

Adauga comentariu