Pregătiri pe ultima suta de metri pentru 1 decembrie. Zeci de mici și mari artiști ai Craiovei pregătesc fiecare detaliu pentru ca lucrurile sa decurgă perfect pentru sărbătoarea Marii Uniri

Zi plină astăzi pentru zeci de artiști mici și mari de la Colegiul Militar din Craiova, Casa Studenților, Palatul Copiilor și voluntarilor de la JCI Craiova.

Și ziua nu s-a încheiat. Alături de artiștii mari de la Ansamblul Maria Tănase cu toții au repetat și au pus la punct fiecare detaliu pentru ca sărbătoarea de mâine, 1 decembrie sa iasă perfect.

Au lipit, au tăiat, au fixat forma hârtii României ce va putea fi admirata maine dimineața în fata Primăriei din Craiova.

Au pregătit sute de baloane inscripționate ce vor fi împărțite în mulțimea ce va veni sa vadă manifestările pregătite de autoritățile locale.

Programul manifestărilor dedicate Centenarului Marii Uniri vor începe mâine dimineață în fata Primăriei începând cu ora 10.00 și va continua pe tot parcursul zilei cu evenimente speciale.

Comentarii

mihai

01.12.2018 11:56

oare organizatorii nu puteau  sa asigure o sonorizare de la judecatorie la statuia Carol,sa nu foloseasc boxe de lautari doar in fata primariei si restu sa nu se auda nimic,asta vara cind au modelat statui puteau sa faca o statuie lui ferdinard,sa depui coroane,la orice evenimen coroane lu cuza mai si ginditi cind modelati bolovani de marmura

Adauga comentariu