Primăria caută umbrele de plajă

Primăria Craiova caută umbrele de plajă, pentru dotarea Water Park în sezonul estival, însă deocamdată nu a găsit niciun ofertant care să se încadreze în condițiile prevăzute de caietul de sarcini. Achiziția directă pentru 90 de „Umbrele de plajă pentru Complexul de agrement acvatic Water Park” a fost anulată de două ori. Anunțul a fost publicat pe site-ul Primăriei municipiului Craiova, cât și în SEAP, pe 17 martie, respectiv pe 6 aprilie a.c.., însă fără succes.

(...) Avand in vedere ca acest complex si-a inceput efectiv activitatea cu data de 11.08.2017, s-a constatat necesitatea achizitionarii de umbrele de plaja rezistente la vant pentru protectia clientiilor de razele solare. In interiorul complexului de agrement sunt aproximativ 15.000 mp zona de plaja care necesita protejata de razele solare”, se menționează în caietul de sarcini.

Deși criteriile pentru atribuire au fost puține la număr, toți ofertanții au fost respinși. Conform documentelor, ofertanțiilor li s-a cerut să furnizeze umbrele de plajă rezistente la vânt cu dimensiunea de minim 3,5m x 3,5m, cu 4 clini, 8 spițe și schelet integral din aluminiu, iar suportul să includă dale din beton. 

Pentru fiecare din cele două anunţuri au fost depuse câte două oferte. În urma evaluării ofertelor primite, achiziţia a fost anulată întrucât niciuna din ofertele primite nu a îndeplinit toate cerinţele caietului de sarcini nr. 41218/23.02.2022 şi nici pe cele din anunţurile publicitare din SEAP”, spun reprezentanții Primăriei Craiova.

Ofertanților li se mai cerea să asigure transportul și livrarea produselor la locul de utilizare, respectiv Water Park, în termen de maxim 30 zile calendaristice de la data primirii comenzii. 

Municipalitatea a estimat că va plăti maximum 122.400 de lei, fără TVA, pentru cele 90 de umbrele. Adică maximum 1.360 lei (fără TVA) pentru fiecare bucată. Criteriul de atribuire a fost oferta cu prețul cel mai scăzut, care îndeplinea criteriile prevăzute în caietul de sarcini.

 

 

Adauga comentariu