Primăria Craiova își școlarizează angajații la munte. Altfel se asimilează informația acolo. Cât costă "escapada" celor peste 60 de angajați

Primăria Craiova achiziționează "servicii de formare profesională și certificare pentru grupul țintă proiect - Standarde și Instrumente în Implementarea Managementului Calității Administrative la nivelul Primăriei Municipiului Craiova".


Mai pe scurt, o semi vacanța la munte pentru cei care mai trec si pe la cursuri, sau o vacanta la munte pentru cei care aleg la final diploma. Vorbim de cinci nopti de cazare cu pensiune completă pentru grupul țintă. Grupul țintă - 69 de angajați ai Primăriei Craiova dintre care 3 aleși locali, 23 de persoane din personal conducere și 43 de persoane din personal execuție.  


Excursia de școlarizare ar trebui să se desfășoare în perioada iunie-iulie, nu mai târziu de 15 iulie și costă  156.997 de lei.


Cursanții ar trebui conform caietului de sarcini să petreacă maxim șase ore pe zi la cursurile de formare profesională și au și teme precum audit intern, managementul riscurilor, sau management în administrația publică locală. 


Cazarea se va face la un hotel/pensiune într-o stațiune montană situată la maxim 300 de km de Craiova, la o unitate de cazare de minimum 3 stele, în camera single sau dublă cu regim de single, cu mic dejun inslus. Și foarte important: "Unitatea de cazare trebuie să dispună de un spațiu de depozitare a bagajelor participanților, care să fie la dispozițoa acestora în ziua plecării".


Fiecare angajat dispune de un buget de 100 de lei per zi pentru prânz și cină sub forma unei fișe cont pentru masă.
Formarea profesională se întinde pe parcursul a trei sesiuni, de câte cinci zile. 

Adauga comentariu