Primăria Craiova nu găsește furnizori de dispozitive pentru dezinfectanti. Autoritățile locale ar trebui sa monteze astfel de aparate în fiecare scara de bloc din oras

Ordonanța Militara 4 le cere Primăriilor din tara sa monteze dezinfectanti în fiecare scara de bloc. Pentru a pune în aplicare aceasta măsură autoritățile locale întâmpină diferite obstacole.

Primăria Craiova este în procedura de achiziție. Edilii locali au la dispoziție dezinfectanti însă nu găsesc furnizori de dispozitive care sa asigure necesarul stabilit prin Ordonanța Militara.

Pentru achizitionarea produselor se va aplica o procedura de negociere fără publicarea prealabila a unui anunț de participare.

Între timp a început dezinfecția scărilor de bloc din Craiova. Dezinfecția este făcută de Salubritate.

"Dezinfecția este făcută în colaborare cu președinții asociațiilor de proprietari. Li se comunica faptul ca urmează sa fie făcută aceasta procedura. Vor fi anunțați toți proprietarii de pe scara pentru ca exista niște masuri de protecție care trebuie luate. Sa speram ca azi vom realiza peste 240 de scări de bloc. Se va continua și în zilele următoare. Au fost identificate pana în acest moment un număr de aproximativ 4000 de scări de bloc",a declarat Mihail Genoiu, primar Craiova.

Adauga comentariu