Primarul din Calafat somat sa le dea angajaților salariile. Aceștia nu au mai primit banii de doua luni pentru ca primarul și consilierii au dispute politice

Primăria Municipiului Calafat, prin primarul Lucian Ciobanu a fost somata de Sindicatul Național al Funcționarilor Publici sa-și plătească angajații. Salariile au întârzieri de mai bine de doua luni.

"Sindicatul Național al Funcționarilor Publici va solicita sa procedați de urgenta la plata salariilor angajaților Primăriei Municipiului Calafat, motivat fiind de faptul ca de doua luni de zile aceștia sunt privați de aceste drepturi.. Solicitam de asemenea sa dispuneți plata la zi a tuturor salariilor asa cum au fost ele stabilite precum și dobânda legala pentru fiecare zi de întârziere. Membrii noștri de sindicat au suferit un prejudiciu material prin neacordarea drepturilor salariale stabilite de lege, fapt ce a creat un dezechilibru financiar major în bugetul familial al oricărui angajat", se arata în plângerea prealabila trimisa de Sindicatul Național al Funcționarilor Publici.

Pentru ca nu reușesc sa ajungă la o înțelegere, din cauza unor dispute pe teme politice, primarul și consilierii nu au reușit nici pana acum sa aprobe bugetul, după șapte ședințe pe aceasta tema.

"Eu nu am ce sa fac. O sa le răspund sa le spun ca din cauza consilierilor nu și-au luat angajații banii, pentru ca nu vor sa aprobe bugetul. Am făcut șapte ședințe pe buget, eu vor sa micșora salariile mai rău ca la o primărie de comuna", a declarat Lucia Ciobanu, primar Calafat.

Adauga comentariu