Prioteasa și Genoiu, în prim-plan național. Nu la prezidiu, ci la restaurantul Parlamentului

Fostul președinte al Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, și ex-primarul Craiovei, Mihai Genoiu, actualemnte senatori de Dolj, s-au făcut remarcați încă din prima lor zi de muncă în Parlamentul României. Din păcate, nu a fost de bine. Cei doi au fost surprinși în restaurantul cu circuit închis al instituției, în timp ce luau masa, deși comenzile puteau doar a fi ridicate, consumul fiind interzis în interior. 

Jurnalistul Pro Tv, Paul Angelescu, i-a întrebat dacă știu că restaurantele sunt închise, însă oltenii noștri au continuat să mănânce fără a-i oferi un răspuns.

Pe bună dreptate, toată lumea a fost indignată la vederea imaginilor, în condițiile în care românii, de voie de nevoie, se supun mai multor restricții, printre care și cea care interzice consumul în restaurante.

Acum, nu ne rămâne decât să sperăm că Ion Prioteasa și Mihail Genoiu își vor ”spăla” păcatele și vor surprinde pe toată lumea cu ceva inițiative legislative demne de toată lauda. Să rămânem și noi muți de uimire. Fapta a fost consumată și, oricum, s-a întâmplat și la case mai mari, nu-i așa?! 

La Craiova, activitatea unităților de alimentația publică a fost redeschisă, începând de astăzi, după o decizie controversată a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, care a emis o Hotărâre de reintroducere a Craiovei în scenariul roșu (nr. 75/20/12.202), la numai cinci zile după ce ridicase parțial restricțiile (15.12.2020) datorită unui indice al infectării mai mic de 3 la mia de locuitori. Ulterior, s-a revenit, iar acum restaurantele, cafenelele și sălile de spectacol pot funcționa la 30% din capacitate.  

 

Sursa foto: Pro Tv

 

Adauga comentariu