Pro România spune că rămâne partid ”neutru” în Consiliul Județean Dolj

Consilieri județeni de la Dolj ai Pro România nu se vor alia nici cu PNL, nici cu PSD. Cel puțin, asta susține conducerea filialei județene. PSD și PER au bătut palma și au făcut alianță majoritară, cu 18 mandate, plus cel al președintelui CJ, care are drept de vot.

Cele 36 de mandate de consilieri judeţeni sunt împărțite între Alianţa PSD-ALDE, cu 16 mandate, PNL -13, Pro România – trei mandate, Partidul Mişcarea Populară şi Partidul Ecologist Român, câte două mandate. 

Conducerea Județeană a PRO România a decis după alegerile locale să nu se alieze cu nimeni și să rămână neutră în Consiliul Județean. (...) În Consiliul Județean Dolj există o majoritate constituită din membrii PSD și PER, iar consilierii noștri nu vor susține decât proiectele care vin cu soluții concrete pentru îmbunătățirea condițiilor din școli, pentru sănătate, pentru infrastructură, pentru economia județului, refuzând să intre în orice joc politic în care procentele electorale și alegerile sunt prioritare, indiferent de riscuri”, a transmis președintele Pro România, Florinel Stancu. 

Astăzi este programată o ședință extraordinară a Consiliului Județean Dolj pentru depunerea jurământului de către supleanții ale căror mandate de consilieri județeni au fost validate, constituirea și organizarea comisiilor de specialitate și alegerea vicepreședinților.

Adauga comentariu