Protest în fata Secției de Poliție. Un craiovean stă de două zile cu o pancartă în fața Secției 2 pentru că este terorizat de romii din cartier: "Vor sa ne ia casa"

Belu Daniel este economist de meserie, are 46 de ani și este din Craiova. Locuiește împreună cu mama lui în cartierul Romanești.

Este a doua zi consecutiv de când omul stă cu orele, cu o pancartă în mână, în fața secției de poliție din cartierul în care locuiește. Craioveanul spune ca a ajuns la capătul rabdarilor pentru că de 10 ani trăiește sub teroarea romilor care stau cu el în cartier.

"De câțiva ani buni suntem terorizați. Stăm într-un scandal continuu, ne amenință că ne omoară dacă nu le dam casa, vor să plecăm de aici să vină ei cu rudele lor. De două luni au devenit foarte agresivi, ne-au spart țiglele de pe casă, geamurile, ne-au rupt gardul și ne - au omorât trei câini pana acum. Nu mai putem așa. Locuiesc aici de când ma știu, bunicii mei tot în casa asta au stat. Mama mea este bătrână, de nenumărate ori am chemat Salvarea pentru că are probleme cu inima și au reușit sa o sperie. Nu se poate așa ceva", a declarat craioveanul.

Din spusele omului, nu doar el ar fi terorizat de vecinii de etnie, ci întreg cartierul.

Bărbatul este nemulțumit de faptul că, în atâtea rânduri, s-a adresat organelor de poliție chiar și Parchetului și nimeni nu a luat nicio măsură. Mai mult decât atât, omul susține ca tot el a fost cel care a primit amenda.

Craioveanul spune că va continua să protesteze până când politia își va face treaba.

Adauga comentariu