PSD îi transmite lui Cioloș care îi sunt șansele să-și treacă Guvernul prin Parlament: ”O săptămână pierdută = 2000 de morți: asta înseamnă ambiția lui Cioloș de a propune o ciornă de Guvern cu șanse ZERO să treacă prin Parlament!”

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, lansează un atac virulent la adresa premierului desemnat Dacian Cioloș și susține că acesta este ”cinic” pentru că prelungește criza politică, în condițiile în care nu are nicio șansă să obțină votul de învestitură în Parlament.

”O săptămână pierdută = 2000 de morți: asta înseamnă ambiția lui Cioloș de a propune o ciornă de Guvern cu șanse ZERO să treacă prin Parlament!

Când vorbești despre responsabilitate, dar să o propui la Sănătate tocmai pe Mihăilă, cea care a recunoscut eșecul său major în a pregăti spitalele pentru valul patru al pandemiei, acesta este un cinism fără margini.

Când sute de români mor zilnic, iar tu te agăti de negocieri politice fără sens arată o lipsă cumplită de empatie față de drama a mii de familii.

Când matematica arată că schița ta de Cabinet-fantomă va strânge cele mai multe voturi contra din istoria Parlamentului, să insiști bezmetic în a prelungi criza politică în plin dezastru sanitar înseamnă, la final, iresponsabilitate.

Alianțele politice se fac și se desfac, economia se poate repara, dar viețile pierdute nu le mai poate aduce nimeni înapoi!”, scrie Marcel Ciolacu.

PS: Ciolacu scrie, sau cine-i scrie prostiile, că la guvernare nu are de gând să se bage: profită de criză cu cinism. După ce guvernul Cioloș nu este validat de Parlament, urmează altă săptămână de consultări cu președintele Iohannis, asta dacă îl găsesc pe terenul de golf, sau pe vrei pârtie de schi. Apoi altă săptămână pentru negocieri între partide șamd, groso modo: se vor mai pierde între două săptămâni sau o lună cu ”România neguvernată”. Cam asta este responsabilitatea și a PSD și grija față de români: ZERO, fix cât șansele lui Cioloș de a-și trece guvernul prin Parlament.

Toată lumea o știe, numai Ciolacu, în prostia lui, ne semnalizează dezinteresul și ticăloșenia Grupului Infracțional Organizat numit PSD.

Adauga comentariu