PSD și Liviu Dragnea bălăcăriți de Iohannis la Craiova. Presedintele: "Este a 10-a oara cand PSD inaugureaza Craiova-Pitesti"

Klaus Iohannis prezent marti la Craiova pentru a-si lansa cartea EU.RO a mai inserat din când în când prin descrierea cărții în fața a sute de oameni prezenți și fraze pentru PSD și Liviu Dragnea.


"Pentru Europa, PSD nu contează. Miercuri vor inaugura pentru a 10-a oara drumul expres Craiova-Pitești. PSD încearcă să îndoaie legile pentru a-si scăpa liderul de pușcărie. PSD subjugă legea, doar pentru a ieși basma curată...Pentru mine este foarte imprtant ca România săa fie bine reprezentată. Asta înseamnă politicieni care reprezintă România, care se simt adevărați români, care cred în valorile puternice..Avem astefle de politicieni, unii îi cunoașteți sunt chiar de aici de la dvoastră. Oameni foarte puternici, foarte buni. Ce să facem cu un politician care provine dintr-un partid al cărui lider este condamnat penal, deci un infractor asa scrie in DEX și care umblă prin toată țara și spune domne asta cu Uniunea nu e chiar așa, că aia vor să ne exploateze, deci hai să stăm noi cu noi și ei cu ei. Ce să facă un astfel de politician în Europa. Că lumea nici nu se uită la el. Asta ar fi un politician fake", a declarat Klaus Iohannis la Craiova.


Declarațiile Președintelui nu au rămas fără reacție din partea liderilor PSD.

Purtătorul de cuvânt al partidului a răspuns.


"Lui Blokannis nu îi place să facem prea multe inaugurări la drumul expres Pitești-Craiova! Până acum nu am făcut niciuna. Ne-au mințit și Berceanu și Orban și Boangiu și Șova că vom face și noi am tot sperat. O fi vreunul dintre ei din partidul lui?Nici mâine nu inaugurăm ceva. Dar începem construcția.Și tot PSD pune prima lopată", a scris Lia Olguța Vasilescu pe pagina de socializare la scurt timp după declarațiile lui Iohannis.

Adauga comentariu