Radu Preda a plecat de la PSD la PMP Dolj: ”Echipa m-a propus la Camera Deputaților pe locul 11, loc la rezerve”

Radu Presa s-a ”rupt” de PSD Dolj, partid în care activa de aproape un deceniu și jumătate. Fost consilier județean, în perioada 2008-2012, apoi director al RAADPFL și RAT Craiova, administrator public al orașului, Preda a fost ales, în 2016, pe listele PSD, ca senator de Dolj. Devenit cunoscut pe plan local în perioada în care a decis demolarea mai multor construcții și balcoane ilegale din oraș, dar și celebra colantare a tramvaielor vechi, Preda a anunțat în această seară că a plecat din PSD pentru că social-democrații l-au trimis, practic, ”la plimbare”, pe locul 11, la Camera Deputaților. 

Totodată, Radu Preda a mai anunțat că de pe locul 11 a ajuns, apoi, pe locul 1. Dar la PMP.

După o muncă de 14 ani în Partidul Social Democrat și după patru ani în care am depus eforturi continue pentru a-mi face datoria cu rezultate foarte bune la Senatul României ca și senator al PSD Dolj, echipa din care fac parte m-a propus ca și candidat la Camera Deputaților pe locul 11, loc la rezerve. Acesta este punctul culminant al unei perioade lungi, în care am muncit mult pentru echipa PSD tot timpul in linia 1, fără compromisuri și fără jumătăți de măsură. Astăzi, drumurile noastre se despart”, a scris Preda pe Facebook.

Munca mea politică va continua din acest moment într-o echipă mică, dar care a deschis pentru mine o ușă mare. Voi fi candidatul PMP Dolj la Senatul României, pe locul 1”, a încheiat Preda.

PSD Dolj a anunțat că miercuri, la ora 16, va depune listele de candidați pentru Senat și Camera Deputaților.

Adauga comentariu