Raed Arafat pune cruce peste Untold şi Neversea

Untold și Neversea nu vor putea avea loc anul acesta, este declarația făcută de către secretarul de stat Raed Arafat. Acesta a specificat că i-a avertizat pe organizatori din timp. Cu toate acestea, organizatorii au continuat să vândă bilete și o fac și acum, și refuză să anuleze cele două evenimente.

Raed Arafat a dezvăluit că a avut discuții cu organizatorii Neversea și Untold și le-a menționat acestora că cele două festivaluri nu vor putea avea loc și că mai bine să le amâne pentru anul viitor.

”La acest moment clar nu, Neversea venea imediat și Untold. Era clar și din discuțiile pe care le-am avut cu ei că mai degrabă nu vor avea loc decât că vor avea loc. Asta era clar. Și era important pentru ei să știe pentru că ei planifică din timp și o planificare și chletuielile însemnau pentru ei o și mai mare problemă. Dacă amână un an și câteva luni dacă se pot amâna, sunt câteva festivaluri care se pot amâna, dar altele nu. Dacă scapă un an e mult mai bine decât să cheltuiești și să te trezești că nu poți să îl faci”, a declarat la Antena 3, Raed Arafat. 

Ziar de Cluj atrăgea atenția asupra faptului că în timp ce toate marile festivaluri din Europa au fost anulate, organizatorii Untold continuă să vândă bilete să își mintă fanii și să se comporte ca și cum festivalurile vor avea loc. Asta în condițiile în care Raed Arafat a specificat clar că a avut discuții cu ei tocmai pentru a-i ajuta să nu aibă pierderi foarte mari.

Festivalierii, atât cei străini cât și cei români, s-au prins deja de strategia UNTOLD care vrea să adune cât mai mulți bani din bilete înainte de a-l anula. Până acum ei nu au oferit plătitorilor de abonamente nicio posibilitate de a-și recupera banii, le-au oferit doar posibilitatea să folosească abonamentul achiziționat la una dintre edițiile viitoare. 

Untold are încă ocazia de a își repara imaginea în fața celor care i-au fost alături an de an prin achiziționarea de abonamente, iar atunci când vor decide să anuleze ediția din acest an, așa cum trebuia să facă de multă vreme, să le ofere posibilitatea de a-și primi banii înapoi.

Citește și:
Val de furie stârnit de organizatorii Untold printre festivalierii străini: ”Banii sunt mai presus de toate”

UNTOLD se pregătește încet încet să dea țeapă anului. Recunosc indirect că nu mai pot face evenimentul, așa că au inventat “anytime pass”. Cereți-vă banii!

Mai jos aveți și declarația lui Raed Arafat:

Adauga comentariu