Raed Arafat şi ultimul tun pe 2021 al Inspectoratului General de Aviație: 41 de milioane de euro pentru reparațiile elicopterelor ce execută misiuni SMURD

Misterul Deltamed Aviation

Din postura mea de jurnalist de investigații hărțuit în Justiție de Raed Arafat încă de acum un deceniu, fără succes, căci am câștigat în fața domniei sale, pot spune că știu foarte bine jocul perfid de actor de tip drama queen pe care acesta îl joacă pe scena publică din România, știu toate detaliile rolului său de fals Mesia al medicinei de urgență românești, de Mafalda al crizei pandemice.

Tot ca jurnalist de investigaţie, nu am dus niciodată discuţia înspre orientarea sexuală a lui Raed Arafat, subiect pe care îl consider penibil, ori de către cine ar fi abordat.

Însă mi-am pus multe întrebări despre competenţa reală a lui Raed Arafat în ceea ce priveşte reforma medicinii de urgenţă câtă vreme „în timpul serviciului său” (care, totuşi, se întinde pe 15 ani numai de când este implicat activ în structura Ministerului Sănătăţii, fie a MAI), au avut loc „groznicii”, precum accidentul din Apuseni, accidentul de la Siutghiol, Colectiv şamd. Despre toate am scris si s-a scris. Degeaba.

Raed Arafat a scăpat de fiecare dată cu chelia curată. Vezi Colectiv. Vezi Matei Balş.

Adulat de mulțime în 2012. Înjurat astăzi, când oamenii și-au dat seama ce balon de săpun e Arafat. „Coafură” sa încă rezistă.

Nu ştiu cine din „statul paralel” sau din alte structuri, care sper că se mai gândesc la ţara asta, a acceptat ca sistemul naţional de servicii judeţene de Ambulanţă să fie dublat de o altă entitate, de un ONG pe nume SMURD, care să se altoiască pe sistemul de urgenţe românesc şi apoi să-l căpuşeze.

Dar astăzi toate „secţiile” judeţene de SMURD sunt mult mai bine finanţate şi mai dotate decât serviciile judeţene de Ambulanţă. ALE STATULUI ROMÂN.

VREI SĂ VEZI DE CE ”URGENȚA” E BANUL PUBLIC? Citește continuarea pe strictsecret.ro.

Adauga comentariu