Răzbunare cu focuri de armă în Ajun de Crăciun. Un bărbat a fost împușcat în plină stradă de un atacator cu fața acoperită

Incidentul a avut loc în această după-amiază, în cartierul Rovine. Un bărbat a sunat la 112 și a anunțat ca un prieten de-al lui a fost împușcat de un necunoscut sub privirile lui.

Echipajul de salvare ajuns la fața locului i-a acordat îngrijiri medicale bărbatului rănit în brat, dar pentru că cele trei plăgi erau uperficiale și pentru că victima a refuzat să fie dusă la spital, medicii s-au retras.

Ancheta a fost preluată acum de polițiști care încearcă să afle ce s-a întâmplat. Din primele informații, un bărbat cu cagulă pe față a deschis focul, apoi s-a făcut nevăzut.

"In cursul acestei zile, polițiștii doljeni au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană necunoscută ar fi tras mai multe focuri de armă asupra a doi bărbați, care se aflau într-o parcare din Craiova. In urma incidentului, unul dintre bărbați, in vârstă de 36 de ani, din Craiova, a fost rănit în zona brațului, acesta refuzând însă să fie transportat la spital pentru îngrijiri medicale. In cauza, polițiștii efectuează cercetări în vederea identificării persoanelor implicate, fiind deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și uzul de armă fara drept.", a declarat Cosmin Grădinaru, purtătorul de cuvânt al Ipj Dolj.

Persoana atacată este Pavel Ionuț Surdu, cunoscut în lumea interlopa pentru numeroasele incidente care l-au adus în fata legii. Cel mai răsunător eveniment a fost cel în care a tras mai multe focuri de armă asupra lui Andrei Lazăr, fiul judecătoarei Liliana Lazăr, și a unui prieten de-al său în Centrul Vechi al orașului. /p>

Știre în curs de actualizare. ..

Comentarii

Surdu

24.12.2018 17:35
Cine sa fie împușcat de Crăciun? Decât Surdu, liderul cățeilor prosti din Craiova 😂😂😂 Sa nu uite toată viața lui ziua asta! Crăciun fericit tuturor !!!!

Adauga comentariu