Reghecampf e nervos pe jurnalistul Liviu Alexa și se răzbună cum știe el mai bine: blocând transferurile la Universitatea Craiova

Anamaria Prodan a dezvăluit motivul pentru care Lareunțiu Reghecampf blochează transferurile la Universitatea Craiova. Anamaria Prodan a publicat o conversație dintre Laurențiu Reghecampf și impresarul Cristian Hossu.

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan sunt în plin proces de divorț, iar, din câte se pare, acesta nu se va produce pe cale amiabilă.

După ce l-a acuzat pe Reghecampf că a fost infidel și că nu vrea să-și mai vadă fiul, impresarul FIFA a publicat o conversație, pe contul oficial de Instagram, care îi are ca protagoniști pe Cristian Hossu și antrenorul Universității Craiova, în care Reghecampf îi cere explicații managerului pentru o știre publicată de Liviu Alexa, redactor la publicația Ziar de Cluj, se arată într-un material publicat de sport.ro.

„Oare poate cineva să explice decăderea? Antrenorul Craiovei, Laurenţiu Reghecampf, blochează jucătorii pentru faptul că îşi dorește ca cineva să-i spună ceva rău despre mine . Este vorba despre jurnalistul Liviu Alexa. Unde celebrul Reghe are impresia că eu, soţia, am ajuns la el şi l-am rugat să scoată filmele amantei Caciuc pe piaţă.

P.S.: Reghe, tati, nu suntem interesaţi de viaţa ta sau a amantei. Aţi vrut amândoi să fiţi vedete, ce să faci? Suporţi realitatea. 

Managerul Hossu, pe care îl respect, va aduce la Clinceni acest jucător foarte bun şi tânăr. Eu nu fac cercetări dacă Liviu Alexa dă știri de Caciuc”, a scris Anamaria Prodan pe contul oficial de Instagram.

 

Adauga comentariu