Restricții rutiere, pentru evenimentul „The Artist Awards” - Craiova 2021

Evenimentul „The Artist Awards”, programat să se desfășoare în zilele de 18 și 19 septembrie, în Piața ”Mihai Viteazu” din Craiova, aduce cu sine câteva restricții rutiere. Astfel, începând cu data de 17.09.2021, ora 19:00, până la data de 20.09.2021, ora 06:00, se va închide circulaţia rutieră pe următoarele străzi: Popa Şapcă; A.I. Cuza, tronsonul cuprins între intersecţia cu str. Unirii şi intersecţia cu str. Romul; str. Unirii, tronsonul cuprins între intersecţia cu str. Mihai Viteazul şi intersecţia cu str. A.I. Cuza.

În situaţia în care autovehiculele staţionate în zonele restricţionate obstrucţionează buna desfăşurare a manifestărilor, acestea vor fi ridicate şi reamplasate în zonele aflate în imediata apropiere. Accesul în zona restricţionată va fi permis pentru autovehiculele cu regim de circulaţie prioritară, pentru riveranii care nu au alt acces către proprietate, precum și a vehiculelor care transportă persoane cu handicap, anunță reprezentanții municipalității craiovene.

***

Evenimentul „The Artist Awards”, ediția 2021, este organizat de Opera Română Craiova, cu sprijinul Primăriei Craiova. pe scena din centrul orașului vor urca, printre alții, 5GANG, Inna, Irina Rimes, Carla’s Dreams, Alexia, Bastien, Cezar Guna, HolyMolly, Nalani, Voltaj, Roxen sau Yuka.  

Ziua de sâmbătă va fi dedicată celor mai buni influenceri din țară, iar surpriza primei seri va fi trupa internațională Shangui. Cei doi artiști vin cu un proiect unic și vor cânta alături de HolyMolly, single-ul recent lansat – „C’est la vie”, dar și piese precum „La Louze” sau „Desole”, single-uri ce au dominat topurile de specialitate din Polonia și Italia.

Duminică, 19.09.2021, pe scena imensă din Piața Mihai Viteazu vor evolua artiștii de la Opera Română Craiova, într-un proiect special pop-rock-simfonic cu Irina Rimes, dar și cele mai mari nume din muzica românească precum Alina Eremia, AMI, Carla’s Dreams, EMAA, Florian Rus, INNA, Irina Rimes, Iuliana Beregoi și Killa Fonic. Line-up-ul va fi completat de Nicole Cherry, Olivia Addams, Sickotoy, The Motans, Tiny Tigers, Voltaj, wrs și proiectul CTC (Deliric, Doc, Vlad, Vlad Dobrescu). 

Premiile din cadrul evenimentului au fost acordate prin voting, în funcție de preferințele publicului. Votarea s-a desfășurat pe site-ul www.theartistawards.com, în perioada 24 – 29 august, iar câștigătorii vor fi aflați în zilele de 18 și 19 septembrie, în direct, de pe scena din Craiova. 

The Artist Awards 2021 este un eveniment gratuit pentru public, organizat de Big Events în parteneriat cu Opera Română Craiova, cu sprijinul Primăriei Craiova. Accesul la eveniment se va face în baza adeverinței de vaccinare sau a unui test PCR sau antigen cu rezultat negativ, făcut cu cel mult 72h, respectiv 24h, înainte de eveniment. 

O zonă VIP cu 200 locuri pe scaune va fi amenajată pentru cele două zile de eveniment, în care spectatorii se pot bucura de cea mai bună vizibilitate și pot savura cele peste șase ore de show-uri muzicale în fiecare zi. Biletele pentru zona VIP, cu prețul de 100 lei pe zi, au fost puse în vânzare la agenția Operei Române Craiova.

Program:

ZIUA 1 (18:00 – 23:00):
5GANG
ALEXIA
BASTIEN
CEZAR GUNA
HOLY MOLLY
NALANI
OG EASTBULL
OSCAR
ROXEN
YUKA
Special guest: SHANGUY
 
ZIUA 2 (17:00 – 23:00):
ALINA EREMIA
AMI
CARLA’S DREAMS
EMAA
FLORIANRUS
INNA
IRINA RIMES
IULIANA BEREGOI
KILLA FONIC
NICOLE CHERRY
OLIVIA ADDAMS
SICKOTOY
THE MOTANS
TINY TIGERS
VOLTAJ
WRS
Special guest: CTC (DELIC, DOC, VLAD DOBRESCU)
Unique performance by OPERA ROMÂNĂ CRAIOVA

 

Adauga comentariu